top of page
IMG_20190926_213037_027.jpg

EVENT

Konferanser, jubileum, skipsdåp, firmafester, julebord, bursdager, dåp, konfirmasjon osv. – det er alltid en anledning til å feire.  Med riktig dekorløsning skapes den gode og unike stemningen til ditt arrangement, vi har lang og god erfaring innenfor dette feltet og  det er et av våre hovedområder kompetansemessig.

Klassisk og tradisjonelt, moderne og kult, overdådig og prangende, sofistikert og avdempet – valget er ditt!

Vi ivaretar vårt tradisjonelle håndverk og tilfører det lille ekstra som trengs for å skape den rette rammen.  Vi har godt med utstyr for utleie for å  gjøre dekoren perfekt.

Som leverandør til de fleste av byens hoteller er vi godt kjent med de fleste selskapslokaler i vårt område.  Et av våre kjerneområder er bord og selskapsdekor og vi har lang og bred erfaring med dekorering til små og store selskap.  Ta kontakt så finner vi den perfekte løsning for dere.

Event: Special Occasions
konfirmasjon_tema.jpg

KONFIRMASJON

I forbindelse med konfirmasjon avholdes gjerne et av livets mest minnerike selskap.  Storfamilien samles og det skapes minner for livet. 

Her kan vi bidra med dekorløsninger som er med på å sette den riktige rammen for den store dagen.  Mange velger å ha selskapet i et leid lokale og da blir det ofte enda viktigere å få den personlige løsningen på dekoren til festbordet mm.  Vi kjenner til de fleste selskapslokalene i vårt nærområde og sammen finner vi den perfekte løsning for dere.

JUL

Årets største høytid og vår mest krevende arbeidsperiode.  Vi leverer mye dekor til julebord både til hotellene i byen samt til private julearrangement.

Ønsker du blomsterhilsninger til dine venner, familie, forretningsforbindelser eller medarbeidere lokalt, nasjonalt eller internasjonalt bistår vi gjerne.  Vi leverer fra vår butikk i Ålesund sentrum til hele kommunen samt store deler av distriktet rundt.


Vi produserer et stor utvalg av juledekorasjoner både i friske avskårne blomster og med kunstige,  mer allergivennlige alternativ.  Sammenplantinger (julegrupper) lager vi også mye av, både de gode tradisjonelle variantene og de med et mer moderne uttrykk.

jul_tema.jpg
SAM_0540.jpg

KONFERANSE OG JUBILEUM

Vi leverer blomster og dekorløsninger som bidrar til å gi ditt arrangement den riktige rammen.  Vi har et stort utvalg av underlag, vaser, lysestaker og stativ som leies ut for å skape den riktige stemningen til ditt selskap.  Med øye for detaljer og funksjon skreddersyr vi den optimale løsningen sammen med deg.

SKIPSDÅP

 Vi har gjennom mange år vært så heldig å få jobbe med små og store skipsdåper.  Her leverer vi dekor til dåpspodiet på kaiområdet, gudmorbukett, blomster om bord i skipet  samt dekorerer bord, scene  og  festlokalet hvor selve dåpsmiddagen blir avholdt.  Dette er gjerne store og krevende oppdrag der vår opparbeidede erfaring og kompetanse virkelig blir fremtredende.  Vi har et stort lager av underlag, vaser, lysestaker og stativ som vi leier ut til denne type arrangement.  Ta kontakt så finner vi sammen frem til den perfekte dekorløsningen for arrangementet du er ansvarlig for.

skipsdåp_tema.jpg

GALLERI EVENT

Her er bilder fra tidligere oppdrag vi har hatt innen konferanser, skipsdåp, konfirmasjon, jubileum og lignende. Vi hjelper deg med å lage et flott arrangement!

Event: About
Event: Pro Gallery

GALLERI JUL

Blomsterinspirasjon til julen.

Event: About
Event: Pro Gallery
bottom of page